Pakkaustutkimus

Pakkaus joka myy ja markkinoi tehokkaasti

Sense N Insight tarjoaa asiakkailleen pakkausten kuluttajatestauspalveluja sekä pakkausmerkintöihin, elintarvikelainsäädäntöön ja pakkauskehitykseen liittyviä konsultointipalveluja. Annamme kuluttajan kertoa, miten he näkevät ja kokevat pakkauksesi, ja tuomme tiedon osaksi pakkauskehitysprosessiasi. Jokainen tutkimuksemme räätälöidään erikseen asiakkaaidemme tarpeet huomioiden ja yhdistämme parhaat pakkaustestausmenetelmät uusimpiin teknologioihin ja työkaluihin.

Tuotamme yrityksellesi helposti ymmärrettävää tietoa pakkausratkaisuihin liittyvän päätöksenteon tueksi. Tuloksena on pakkaus, joka myy ja markkinoi tuotteesi kilpailijoitasi paremmin. Samalla saat arvokasta tietoa kilpailutilanteesta sekä kilpailijoidesi pakkausten vahvuuksista ja heikkouksista.

Hyllyerottuvuus

Erottuva pakkaus myy
Jos pakkaustasi ei nähdä, on 100 % varmaa, että se ei löydä tietään ostoskoriin. Pakkauksen hyllyerottuvuuden mittaaminen on yksinkertaista ja se kannattaa tehdä jo pakkausten suunnitteluvaiheessa. Lue lisää alta.

Käyttäjakokemus

Kuluttajille syntyvää arvoa ja maksuhalukkuutta lisäävä pakkauskokemus syntyy moniaistisesta vuorovaikutuksesta kuluttajan ja pakkauksen välillä. Pakkauksella voidaan rakentaa arvoa monin keinoin, joita on helppo tutkia. Lue lisää alta.

Pakkausmerkinnät

Huolellisesti laaditut ja selkeät pakkausmerkinnät antavat luotettavan kuvan tuotteesta ja sen valmistajasta. Vapauta yrityksesi resursseja ydintehtäviin ja anna ammattilaisen huolehtia yrityksesi pakkausmerkintöjen oikeellisuudesta ja lainmukaisuudesta. Lue lisää alta.

Valikko